Hark Technologies søker utviklere

Verden elektrifiseres stadig raskere. Transport- og industrisektoren faser ut det fossile til fordel for hurtiglading og elektrisk energi - i et nødvendig, men ikke uproblematisk, tempo. For vi må også sørge for at det er fornybare kilder som forsyner strømmen, at strømnettet dimensjoneres riktig, og at strøm som produkt forstås og forbrukes på en smart måte. En bærekraftig elektrifisering handler om å forvalte strømressursene våre klokt - langs hele verdikjeden.

I Hark Technologies brenner vi for å gjøre elektrifiseringen så rask og effektiv som mulig. Ved hjelp av enorme mengder sanntidsdata sammen med smart styring av energikrevende anlegg (elbilladere, oppvarming), kan vi løse mange av utfordringene som er knyttet til elektrifiseringen, og samtidig hjelpe folk med å spare penger på strømregningen.

Nå er vi på jakt etter flere utviklere som vil bygge en elektrisk fremtid, og som gjerne deler vår visjon om at strømmen bør brukes best mulig. Da sparer vi penger og miljøet, uten å måtte ofre komfort.

Hva kan vi tilby?

Som utvikler hos oss vil du få muligheter til å jobbe med ulike prosjekter på tvers av stacken, og du vil få stor påvirkningskraft. For å levere tjenestene vi tilbyr på vår plattform utvikler vi alt fra mobilapp og webapps til systemer som håndterer millioner av meldinger i sanntid hvert døgn, løsninger for analyse av store mengder data og smarte styringsalgoritmer. Det er altså stor variasjon i hva man kan jobbe med.

Vi samler fortløpende tilbakemeldinger fra kunder og gode ideer, og jobber iterativt i sprinter, med utvikling, spesifisering, design og code review. Selskapets strategi, forretningsutvikling og teknologiutvikling henger også tett sammen, så vi jobber mye tverrfaglig og diskuterer forslag og løser problemer sammen.

Du vil altså bli del av et innovativt miljø, og vi tilbyr naturligvis også konkurransedyktige betingelser, aksjeprogram for ansatte, fleksibel arbeidstid og stor frihet. Selskapet har lokaler sentralt i Oslo og i Trondheim, og ansetter på begge lokasjoner.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som ikke har noe imot å jobbe på tvers av stacken. Du kan gjerne ha utdanning innen IT, men det er ikke et absolutt krav. Vi jobber tett med våre kunder, og søker deg som liker å kaste deg inn i nye prosjekter, og som er nysgjerrig på å jobbe i et marked som er raskt voksende og i stor endring.

 • Erfaring med et frontend-rammeverk er et pluss. Vi bruker React og React Native, men erfaring med andre rammeverk går også helt fint
 • Erfaring med typede språk. Gjerne TypeScript eller Golang
 • Pluss med erfaring med Docker, Kubernetes og infrastruktur
 • Erfaring med skyplattformer

Arbeidsoppgaver

 • Skrive kode som er forståelig og enkel å vedlikeholde
 • Utvikle kode som er testbar, for å opprettholde høy kvalitet på det vi leverer
 • Bygge videre på våre webapps og vår white-label mobilapp
 • Videreutvikle og lage nye mikrotjenester i vår backend
 • Bygge videre på vårt API som brukes av oss selv og våre kunder

Teknologi og plattform

Vi kjører vår infrastruktur som mikrotjenester i Kubernetes på GCP, hvor de håndterer de store datamengdene. Intern kommunikasjon gjøres med gRPC, og våre apper og våre kunder bruker vårt åpne API som bruker GraphQL.

Stikkord:

 • Google Cloud Platform (GCP) med Kubernetes
 • MongoDB, Postgres, InfluxDB
 • Node.js, Typescript, Golang
 • React, React Native
 • GitHub, Linear.app
 • GSuite, Notion, Slack
 • GraphQL, gRPC, MQTT

Om Hark Technologies

Hark Technologies er et teknologiselskap som ble startet i 2016. Selskapet jobber for å hjelpe aktørene i strømmarkedet å spare penger; alt fra husholdningene til eierne av strømnettet. Det gjør vi ved å kombinere strømmålerdata fra egenutviklet elektronikk med styringsalgoritmer, og integrasjoner med elektroniske apparater.

Vi selger løsningene våre som en white-label-plattform til strømselskaper, nettselskaper, energirådgivere og andre aktører i strømbransjen. De administrerer sine enheter og kunder i vårt dashbord, integrerer seg med vårt API dersom de har egen app, eller bruker vår white-label-app med branding.

Kontorene våre er i Oslo og Trondheim, og vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, aksjeprogram for ansatte og en givende jobb i et sosialt arbeidsmiljø. Arbeidstid og arbeidssted er vi fleksible på.

Dersom dette høres interessant ut skal du ikke nøle med å kontakte Ørjan Svendsen på orjan@harktech.no eller +47 452 452 10, og så tar vi det derfra.