sett et grønt preg på noe alle bruker hver dag

En verden med energi til alle trenger utvikling av smartere tjenester. Bli med på reisen og skap et grønnere samfunn.

I en bærekraftig fremtid vil strøm spille en stor rolle. En fremtid der energi brukes, fraktes og lagres mest mulig miljøvennlig. For å komme dit må vi samarbeide og ta i bruk nye, smarte løsninger. Derfor finnes Hark Technologies.

Vi skaper hjelpemidlene som trengs for at strømkunder og -leverandører kan spare både penger og miljø. Dette gjør vi ved å kombinere innsikt i strømforbruk med nyskapende teknologi og gode partnerskap.

Hva kan vi tilby?

Som utvikler hos oss vil du jobbe sammen med designere og andre utviklere for å skape gode løsninger og opplevelser. Produktene våre utvikles i tett dialog med våre kunder, og man er med på å identifisere utfordringer og løse dem i fellesskap.

En typisk arbeidsdag hos oss inneholder alt fra kundemøter og workshops til design og utvikling, både med backend og frontend. Til vanlig jobber vi sammen fra våre kontorer i Oslo og Trondheim, men vi legger også opp til en mer fleksibel arbeidshverdag. I perioder kan man altså jobbe fra andre lokasjoner, for eksempel fra hytta, besøk hos familie og venner, eller fra hjemmekontoret. Arbeidstiden er også fleksibel, med kjernetid fra 09 til 15.

Vi verdsetter at våre kolleger har det bra, og ønsker å ha det sosialt og hyggelig på jobb. Derfor møtes vi også etter jobb for å finne på ting sammen. Siden vi holder til i to byer samles vi flere ganger i året så alle kan bli bedre kjent med hverandre.

Strøm brukes over hele verden og kan være vanskelig å forstå, så målet vårt er at flest mulig skal kunne gjøre små grep for å spare penger og miljø. Derfor utvikler vi produktene og tjenestene våre for å hjelpe folk med strøm i hverdagen. Sammen kan vi utgjøre en forskjell, og vi føler oss heldige som får bruke tiden vår på å løse betydningsfulle, globale utfordringer som må løses for å klare å nå klimamålene.

Utover dette har vi konkurransedyktig lønn og vilkår, aksjeprogram for ansatte, og en arbeidsplass du som ansatt har stor mulighet til å forme og påvirke.

Teknologi og plattform

Som utvikler i Hark Technologies vil du få muligheten til å jobbe på tvers av stacken og med alle de ulike produktene og løsningene som ligger i plattformen vår. Vi går sammen for å løse utfordringene vi møter på, og tester gjerne ut ny teknologi for å finne de beste løsningene. Hos oss er det stor takhøyde for innspill og kreative løsninger.

Produktene vi leverer består blant annet av webapper og mobilapper, systemer som håndterer millioner av meldinger med strømdata i sanntid hver eneste dag, og smarte styringsalgoritmer og integrasjoner.

Infrastrukturen vår kjøres i dag som mikrotjenester i Kubernetes på Google Cloud Platform, hvor de håndterer de store datamengdene. Intern kommunikasjon gjøres med gRPC, og våre apper og våre kunder bruker vårt åpne API som bruker GraphQL. Det er ikke forventet at man kjenner til alt dette fra før – det viktigste er at man er interessert i å lære.

Om Hark Technologies

Hark ble stiftet i 2016 for å bidra til en bærekraftig verden der strøm spiller en stor rolle. Vårt mål er at energi skal brukes smartere, slik at den kan komme flest mulig til gode. Derfor jobber vi for at det skal være lønnsomt og enkelt å bruke strøm miljøvennlig, både for privatpersoner og bedrifter.

For oss handler det om å hjelpe folk med å få kontroll på sitt eget strømforbruk gjennom enkle verktøy og god kommunikasjon. Vi er allerede godt i gang med å utvikle tjenestene som kreves for at dette skal bli virkelig smart, ved at strømforbruket automatisk tilpasses slik at det blir miljøvennlig og billig, uten at det går ut over komforten.

Plattformen vår leveres til strøm- og nettselskaper, energirådgivere og andre bransjeaktører. De får oversikt over sine målerenheter og sluttbrukere i vårt dashbord, tilbyr vår app til sine kunder, eller benytter vårt API dersom de har egen app.

Vil du vite mer?

Vi ansetter både i Oslo og Trondheim, og kan friste med konkurransedyktige betingelser, aksjeprogram for ansatte og en givende jobb i et sosialt arbeidsmiljø. Arbeidstid og arbeidssted er vi fleksible på, og vi ansetter for tiden flere utviklere.

Dersom dette høres interessant ut eller du har noen spørsmål må du gjerne kontakte Ørjan Svendsen på orjan@harktech.no, så tar vi det derfra.

Teknologi: Kubernetes, MongoDB, Postgresql, InfluxDB, Node, Typescript, Golang, React, React Native, GraphQL, gRPC