Hark Technologies ble grunnlagt i oktober 2016, da vi så behovet for en smartere energioptimalisering i private husstander og næringsbygg. I tillegg er strømkunders ønsker i stadig utvikling, så vår prosess og ekspertise har i økende grad også dreid seg om å sikre og forvalte sluttkunderelasjonen.

Våre tjenester og kontrollsystemer utvikles som white-label, så våre kunder selger utstyret som sitt eget; med egen merkevare påført. Vi selger til strøm-, nett- og smarthusselskaper, selskaper innen byggautomasjon, og forskningsprosjekter, og vi selger ikke direkte til sluttkunder.

Vi gjør alt vi kan for at våre kunder skal stille konkurransedyktige i et krevende marked, og er sikre på at det skjer med helhetlige løsninger som gir forbruker kontroll og frihet. Vår kjernetjeneste, Hark EcoMonitor™, henter ut sanntidsdata om strømforbruk fra landets smarte strømmålere. Et tilhørende API og egenutviklet app (også white-label, naturligvis) gjør at innsikt og styring kan lanseres rett til sluttkunden, eller funksjonaliteten kan integreres i eksisterende systemer og mobilapplikasjoner.

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat.

 

Våre partnere og kunder leder an i mange ulike felt og bransjer. Vi i Hark Technologies forsterker deres posisjon med teknologi og rådgivning for å forstå strømforbruk og -forbrukere. Slik skaper vi en positiv og varig relasjon mellom folk flest og tjenesteyterne. Dette er noen av våre historier:

Om piloter, dialog og fremtiden ➜

Om strømforskning og potensiale ➜

våre ansatte

daglig leder
+ medgründer

Joar G. Harkestad

teknisk leder
+ medgründer

Ørjan Svendsen

utvikler

Olav Ljøkjel

utvikler

Sigurd Gartmann

designer

Simen Aamodt Kjendseth

logistikkmedarbeider

Magnus Svendsen

Logistikkmedarbeider

Harald Andersen

Data Scientist

Erlend Faxvaag Johnsen

Utvikler

Nanna Moland Wahl

Kundekontakt

Kari Nerhoel

Produksjonsmedarbeider

Chiaki Nishihara

vårt styre

Styreleder

Tor Andersen

Styremedlem

Svein Olav Munkeby

Styremedlem

Astrid von Heimburg

Styremedlem

Bjørn Hølaas

Styremedlem

Sverre Marvik

våre støttespillere