hark technologies as

Hark Technologies ble grunnlagt i oktober 2016, da vi så et behov for smartere kontrollsystemer for energioptimalisering i private husstander og næringsbygg. Vi utvikler produkter og tjenester for å gi innsikt, optimalisering, og styring av strømforbruk. Systemet ble utformet spesielt med tanke på NVEs nye effekttariffer som innføres fra og med 2021.

Hark Technologies’ produkter er white-label, så våre kunder kan selge utstyret som sitt eget; med egen logo og merkevare påført. For vi selger primært til strømselskaper, nettselskaper, smarthusselskaper, selskaper innen byggautomasjon, samt forskningsprosjekter. Vi selger ikke direkte til sluttkunder selv, nettopp for å ikke konkurrere med våre kunder.

Hark Technologies’ første produkt, Hark EcoMonitor™ Wi-Fi, henter ut sanntidsdata om strømforbruk fra nye smarte strømmålere (AMS) i Norge. Dataene hentes enkelt ut via vårt API og integreres i eksisterende løsninger, systemer eller mobilapplikasjoner. I løpet av høsten lanserer vi også Hark EcoMonitor™ LTE-M, som kommuniserer via mobilnettet.

Hark Technologies jobber nå med et fullautomatisk styringssystem som flytter strømforbruk til når strømmen er billigst, for å spare både penger og miljøet. Alt skjer bak kulissene – uten at brukeren trenger å endre sine vaner.

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat.

vårt team

daglig leder
+ medgründer

Joar G. Harkestad

teknisk leder
+ medgründer

Ørjan Svendsen

utvikler

Olav Ljøkjel

utvikler

Petter Iversen

utvikler

Sigurd Gartmann

designer

Simen Kjendseth

logistikkmedarbeider

Magnus Svendsen

våre støttespillere